Klip og trim

Mit navn er Gitte Bundgaard. I 1980 startede jeg Hobrovejens Hundesalon og havde salon i Aalborg i 16 år.
Efter få års pause, kunne jeg ikke undvære faget længere, og startede salon igen, denne gang under navnet “Nu Form”
Jeg betragter mig som privilegeret, da jeg siden jeg var ganske ung, har haft den glæde at min hobby samtidig er min levevej

Salonen ligger på vores bopæl i Ulsted, og er smukt beliggende i den nordjyske natur – ingen parkeringsproblemer, eller P- bøder her 🙂

Gennem årene har jeg uddannet 12 elever gennem Landsforeningen for Hundesoignering, Danmark. Foreningens uddannelse er 3 årig og kravet til eleverne er meget højt. Det er også blevet til 2 Danmarksmesterskaber og 1 Europamesterskab i tidens løb. Alle i puddel udstillingsklip.

Derfor skal du vælge os

Hos os vil din hund altid få den velfortjente pause/pauser den har brug for, ligesom der altid er mere en én person på salonen. Dette sikrer at en evt. lidt utryg hund kan få den ekstra omsorg som kan være nødvendig..

Vi klipper, trimmer og bader alle racer og blandinger og lægger vægt på den optimale behandling af hver enkel kunde.
Det er vigtigt for os, at både 2 og 4 benede er glade når de forlader salonen, og samtidig er det naturligvis et must, at alle hunde får den korrekte og/eller mest klædelige istandgørelse, naturligvis i samråd med jer som ejere.
Det brede racekendskab sammen med ovennævnte erfaring, sikrer din hund den bedste og blideste behandling. Vi er naturligvis opdateret med den nyeste viden om hundeadfærd.
Vi glæder os til at møde jer, og vil altid gøre vores yderste for at give den bedst mulige service. Alle er velkomne til at se hvordan vi arbejder og få svar på evt. spørgsmål omkring behandlingen, så i trygt kan overlade jeres hund til nogle timers wellness.

Katte er også velkomne til behandling

Vi glæder os til at møde jer, og vil altid gøre vores yderste for at give den bedst mulige service. Alle er velkomne til at se hvordan vi arbejder og få svar på evt. spørgsmål omkring behandlingen, så i trygt kan overlade jeres hund/kat til et par timers wellness.

De bedste hilsener
Team Nu Form