Om Nu form

Hos Nu Form vil du kunne møde: 3 veluddannede hundefrisører, Annemarie, Sari og Gitte med min.20 års erfaring (+) i bagagen. 😊 Derudover møder du vores frisørassistent Pia, samt vores skønne ”blæksprutte” Marianne.

På nær vores frisørassistent Pia, som startede i 2021, har alle været ansat hos Nu Form i 12 år +

At kunne læse hundens signaler/sprog er en naturlig del af vores uddannelse, og er medvirkende til at hundene føler sig mødt og forstået hele vejen igennem.

Vi samarbejder med dyrlæger og andre behandlere, og da vi har din hund til regelmæssig istandgørelse, er vi ofte i stand til at ”spotte” ændringer, man som ejer muligvis ikke opdager.

Dette giver dig en sikkerhed for en særdeles professionel behandling af netop din hund.
Vi vægter højt: at du og din hund får den absolut bedste oplevelse, når i er hos os. Din hund bliver luftet grundigt undervejs, den får godbidder (har din hund allergi beder vi dig medbringe det den må få).

Der bliver taget kærligt hensyn til den enkelte hund og alle hunde får pauser under behandlingen, ligesom en luftetur eller to er naturligvis også med som en selvfølge.

For os er det vigtigt at din hund går glad ind og er glad når den er færdig. Enkelte hunde KAN være lidt betænkelige i afleveringsøjeblikket, men det er væk så snart vi er alene.

Da vi ikke går på kompromis med kvalitet og tid til den enkelte hund, har vi desværre ikke mulighed for at tage nye kunder ind til fuld behandling.

Vi kan dog altid finde tid til de små justeringer, som: negleklip, klip af poter, klippe fri ved øjne f.eks.

I forbindelse med salonen har vi Hundens Gårdbutik, hvor vi har et stort udvalg i tilbehør til din hund